11.12.2009
На бялото платно на мойте страсти
контрастно е червеното петно
от бившите ми девствени контрасти
на нашето прелюбодействие клеймо.
Клеймо на нежност и на грях,
печат на две неизповядани души,
остатък от стаяван грях
остана на платното да тежи...
© Erato Eratova Всички права запазени