3.06.2016 г., 21:58 ч.

Прераждането 

  Поезия » Друга
300 0 1

Загърбил земните несгоди,

преминал слънце и мъгла,

приключил дългите обходи,

захвърлям мъжките тегла.

 

Ще слушам как душата в мене

настройва новия си тон.

И как за утрешното стене

във тонове и полутон.

 

Ще бъде утре преродена

и част от нови светове.

Отново там ще е родена,

където няма грехове.

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??