Погледни през моите очи,
виж това, което не видя ти.
Усети болката, която усетих аз,
усети всеки мъчен час.
Нека тебе също те боли,
моли се, моли.
Красотата погледни
през моите очи.
Любовта в душата ми гори,
усети го, усети.
Мъглата погледни
през моите очи.
Тъгата в душата ми гори,
усети го, усети.
Цветовете погледни
през моите очи.
Радостта в душата ми гори,
усети го,усети.
Погледни през моите очи,
виж това, което не видя ти.
Нека тебе също те боли,
моли се, моли.
© Белослава Танчева Всички права запазени