Приятен ведър слънчев ден!
Седим на пейка край баража!
Обичам те, но съм смутен,
не зная как да ти го кажа...
Сами в света сме – Аз и Ти.
Любов витае покрай нас...
"Бъди по-смел" – ми тя шепти.
Не чувах тихия и глас.
Мълчиш. Мълча навел глава...
На фон на есенен пейзаж,
правихме снимки след това
покрай шумящия бараж!
23,45 ч., 7 януари 2015
© Иванъ Митовъ Всички права запазени