13.05.2008 г., 23:18 ч.

Приказка 

  Поезия » Друга
1174 0 7
Дори на моя празник бях отново сам
и хвърлях въдицата си в реката на живота,
улавях златни рибки и ги пусках
с желание едно - да срещна твоя поглед.

© Сам Вълк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??