Приказни предчувствия
Далеч от грижи и покруси,
сред цветни звуци и гори,
обдишвам паметни минути
и жива жар по мен вали .....
Небето реши леко с гребен
косите ми - запалени звезди
и в този миг до край вълшебен
морето се разлива, и блести.
Минутата е с трепет извисена
надмогнала коварства и лъжи,
и цялата ми същност отразена
е в новите надежди, и мечти!!!
Лъчиста
© ЛЪЧИСТА Всички права запазени