Примките за вечността
са тук приготвени
и нишките им до безкрайност
биха ни държали
под образа на нечий дух
изпълнен със зловон.
Не ! .......УНИЩОЖЕТЕ ГИ!
УНИЩОЖЕТЕ ЗЛОТО......
ПРИлепнало
към мойта,
твойта,
….. всяка личност.
ЗАМАСКИрано във изцеление
и ПАНацея с бял покров….
Че безплътната му сянка......
тъй ужасна,
алчна
и опасна
поробва умовете ни
за договор със вечността......!
........УНИЩОЖЕТЕ ГИ!
© Nastimir Всички права запазени