Принцеса с шарени крила
дойде при него без причина,
незнайно откъде дошла,
остана там, не си замина.
И тъй щастлива си остана
на рамото на този мъж,
денят му светлошарен стана
и слънце светна изведнъж.
Прогони облаците сиви,
погали нежните цветя,
а той я гледаше, красива
принцеса, с пурпурни крила.
© Валка Всички права запазени