Притежания
*на фотографията "пейзажче" на вале5
Изгуби се. Потъна в делничната тишина
онази радост, с аромат на шляеща се утрин.
Поделяме си, според нуждата от слънце,
Любовта, с която Времето мълчи и чака
да се втурне в неизречените думи Есента.
Чадърите ще се разтворят над делата ни.
Дъждът ще се изсипва, както винаги,
в комините на пясъчните замъци
за да попие в разливите на водата,
но днес все още имам си река,
и облаци, и синева,
а те отново са си, вярвам, само мои.
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени
Боженски- трогната съм
Благодаря Ви!