На теб винаги съм вярвал и на теб ще споделя,
че от тебе нямам никой по-близък на света.
Без теб аз няма да съм аз - а нещо друго.
Ти не си приятел, ти си цяло чудо.
Защо мълчиш?
Толкова ми е хубаво, когато сме си само двама.
- Мълча, защото мене пък ме няма.
© Ивайло Граматиков Всички права запазени