Почувстваш ли един ден болка,
сякаш всичко друго се руши.
Обезверяваш се и не вярваш на никой.
Смяташ, че всички говорят само лъжи.
Лицето ти се напоява от сълзи,
но поводът не е приятен,
защото знам, че истински боли.
Но тогава светът наистина се преобръща
и виждаш само приятелски очи,
защото те единствено до теб остават,
когато най-много страдаш ти!
Затова не се отчайвай и помни,
истински приятели са тези,
които гледат през твоите очи!
© Елена Борисова Всички права запазени