Благодаря, че върна усмивката ми!
Понякога, когато ти е трудно,
понякога, когато ти тежи
и мислиш си, че само чудо
би спряло твоите сълзи,
тогава някой тихо спира,
готов със теб да помълчи,
без поглед само те разбира,
без длан – ръката ти държи
и вече нищо не е сиво,
животът грейва като нов,
тъй цветно, нежно и красиво,
в една приятелска любов…
© Яна Всички права запазени