Приятелството старо
е като Килиманджаро -
огнено в своята основа
и ледникова шапка нова!
Ледът топи се с всеки ден
и някога ще си до мен!
И огън, лава пак ще бликне,
ако твоят образ пак изникне!
Като Африка гореща
ще е наш'та нова среща!
Приятелство не се забравя -
само спомени остава!
20.08.2019г.
гр. Варна
© Кремена Арменчева Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса: