Приятелю мой
Твърдиш ми, че си мой приятел,
със мене всеки ден си ти...
Оказа се, че си предател
с фалшиви думи и игри.
Аз вярвах в твойте силни думи,
безсрамно лъгал си ме ти
и с хули гадки зад гърба ми
над мен надсмивал си се ти.
Човекът често прави грешки,
но твойте няма да простя,
защото те са нечовешки,
такава е реалността.
И както казал е поетът,
приятелството не е за пари
и няма честна дума за лъжеца,
такъв, за жалост, се оказа ти.
Животът е с приятели безброй,
едни са лоши, други са добри,
но как да си приятел мой?
Когато ме предаде ти.
© Алекс Цолов Всички права запазени
Браво, поздравления и добре дошъл!!!