24.02.2008 г., 15:32 ч.

Приюти ме в замръзналото си сърце 

  Поезия » Друга
727 0 14
Чувствам се самотна.
Полудявам.
Щом не си до мен.
Объркана.
Обезверена.
Изчислявам.
Кога ще дойдеш ти при мен.
Още малко и при него
ще се почувствам истинска жена.
Нищо, че зная,
че я няма любовта.
Той ще ме съблича,
без да иска,
да му шепна пламенни слова.
И в ръката здраво стиснал,
ще ме въвлича във страстта.
Ще си взема,
без да настоява
верността, обречена докрай...
Ще ме пали и ще вярва,
че обичам го безкрай!
Чувствам се самотна
и не мисля...
Без него мога,
но без тебе - не!
Върни се бързо, приюти ме
в замръзналото си сърце.


                                                                Благодаря на Сияна за съветите и помощта!
                                                                                              Имах нужда!

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??