Лято - сезон за живеене,
с трепет те чакам, здравей,
лято, ти пак си край мене,
вино уханно налей.
Лято - театър на сенките,
браво, събираш съдби,
лято, добър театрал си,
властвай, перфектен си мим.
Лято - звучат саксофони,
в твоята песен ли съм,
лято, обсебваш ме с фобия
приказна - твоя ще съм.
© Мариола Томова Всички права запазени