Прочети ме ! Разлиствай ме цяла!
Потопи се сред моите страници!
Там душата си аз съм изляла.
Но за теб, не за някакви странници...
Попътувай из моето минало...
Разбери накъде съм поела...
И открий колко път съм изминала,
за да спра в тези страници бели...
И отново разлиствай, разлиствай...
Ожаднял да прочиташ мен – цялата...
Искам с теб да започнем на чисто
нова книга –
красива...
и бяла...
© Георги Ванчев Всички права запазени