Работя. Като всеки тук!
Орисана съм в повече
от всеки друг
да нося на плещите си
страдание.
В иконна нежност
за изконна вечност
създавам и отглеждам...
състрадание.
Животът на децата.
Съпружеската отговорност.
Стремежът да раздавам
вяра и мечти.
Понякога сълзите
крия, там под душа
в минутите,
когато в мен вали...
Честита съм!
В изгрялата усмивка.
Всесилна съм в
магията на любовта.
Каква съм? И какво работя?
С две думи -
по професия съм си Жена...
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени