5.09.2008 г., 11:51 ч.

Пролет 

  Поезия » Друга
429 0 3
 

            ПРОЛЕТ

 

 

Жълтият вятър на игликите -

запали очите ми.

Топят се висулките от зимно его.

Снежни вади гонят реките.

Пчелите се стрелкат и жилят небето.

Щъркели носят деца за наивници.

Ослепели змии търсят очи в облаците.

Кукувици кукат в чужди гнезда.

Сливите цъфнали - преспи -

затрупват земята от цвят.

 

... Закукахме!

                          Пролет е...

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??