Идеш пролет,
идеш тъй красива, жизнерадостна!
Радвай хората напред, за да ти се радват и обичат много.
Волни птички пеят, пискат и се радват.
Есен дойде ли, ти изчезваш,
хората спират да ти се радват.
И ти оставаш пак сама,
със спомена за пролетта.
© Давид Всички права запазени