Пролет
Пролет! Всичко е зелено.
Птички пеят. Деца навън се смеят.
Цветя срамежливо главичките подават.
Лястовички малки в гнездото шават.
Подухва вятър от планината.
Жаба квака в реката.
По дърветата се виждат листенца.
Пчелички правят си медеца.
Щъркелът са връща в своето гнездо.
Котенце спинка сладко на дърво.
© Стефания Всички права запазени