Пролет е! Чу ли?
Пролет е вече!
Вятърът който дърветата брули
и зимата - са далече.
-Пролет е! - бадемът възкликна
и цъфна от щастие на мига.
Така някак си себе си свикнал
да цъфти щом си отиде снега.
Вишната нежна и срамежлива свенливо цветовете показа.
Може би тя беше щастлива.
Борът това забеляза.
Автор Росен Николов © всички права
© Росен Николов Всички права запазени