12.03.2016 г., 19:14 ч.

Пролетен дъжд 

  Поезия » Любовна
290 0 1

Капе пролетният дъжд вън.

Реалност ли е туй, ил сън?
И ето - чувам го да спира,

но болката във мен напира.

 

Сълзи по моята любима

в душата ми ранима

има

и нямат сякаш край -

болка по изгубен рай.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Явно тази болка те прави поет! Но ти си силен и дързък поет, който от днес ще гледа напред!
Предложения
: ??:??