Пролетният вятър ме гали,
природата възражда се навън
и за красота са две очи мечтали -
за теб, що дари ми тъй жадуван сън.
В море от проблеми пристан си ти,
сред демони си ангел сам,
но сред мрака светлина блести
и в душа съзида ти за двама храм.
© Георги Всички права запазени