30.03.2011 г., 0:18 ч.

Прошка 

  Поезия
670 0 1

Помниш ли, кажи,

какво ми причини,

когато само дете бях аз,

но тогава това не те спря, нали?

Сега гледаш ме в очите ти

и мислиш, че не помня нищо,

че времето всичко заличи.

Все използваш имена,

които да докажат любовта,

чудиш се какво става

и защо не звъня!

Защо винаги, щом кажеш:"Прости ми",

аз се усмихвам, но мълча.

Но знай...

Прошка ще получиш ти,

когато осъзнаеш какво ми причини...

дотогава не моли,

а просто замълчи!

© Илона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??