Простете за това, което съм..
Да се прощава е божествено,
но дали сме Богове??!
Днес не ми се иска
да съм аз добра.
Искам днес да съм сама..
В себе си да вляза..
тихичко да се разходя..
и да си спомня..
Как чиста бях, как бях дива и не опитомена.
Бъдете здрави, туй ще кажа!!
И кръста си носете
или пък хвърлете..
Ваша воля!
Аз днес ще съм щастлива,
Не смирена!