Нещо си замина от нас,
нещо се изплъзна
от сънищата,
от мислите,
от ежедневието ни,
с нещо се простихме
и сега навярно ни липсва,
нещо си отиде
така внезапно и естествено,
че просто се питаме
дали наистина
го имахме.
© Мария Всички права запазени