26.01.2011 г., 18:53 ч.

Просто съм себе си 

  Поезия
502 0 3

Ако бях това, което си ти,

защо изобщо да съществувам?

Ако слушах през твойте уши,

защо ми трябва изобщо да чувам?

Ако вярвах в това, в което и ти,

колко мечти биха умрели!

Ако гледах през твойте очи,

те никога не биха се смели.

Да бъда теб - за какво ми е -

през живота без смисъл минаваща.

Радвам се - просто съм себе си,

истинска, имаща, даваща.

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??