Просторите греят в червено.
докосвам ги с мойте ръце!
И ставам соната в зелено,
крилато и чисто сърце!
Чудесата се сбъдват – аз зная!
Звездици в смълчаната вечер
озаряват с блясък безкрая,
топят смълчания глетчер!
Ей, приятели! С шепи вземете
красотата на златната нощ,
в косите си бързо сложете
частица от звездния кош!
Простори, простори сияйни,
звезден пъзел от стихове!
Вълшебници вплитат омайно
извезани ризи от светове!
© Лидия Всички права запазени
красотата на златната нощ....
Обещавам ! С пълни шепи !
Поздрави за прекрасния стих !