Пространства
"аз" съм си "аз",
"ти" си "ти",
но животът обича думата "ние"
и защото тук идваме да се смеем и плачем,
да растем и да ходим, да мечтаем и тичаме,
най-трудно е заедно
да създаваме щастие,
осъзнавайки съкровеното
наше свято "Обичам те"
и защото така сътворен е света,
че да трупа всеки в душата си
лични пространства от време,
бди бял ангел над нас
- паметта -
вечен е споменът -
няма как смъртта да го вземе...
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени