аз не съм самотна. не съм отчаяна.
не съм се изгубила нито за миг.
не тая в себе си никакви тайни.
нито никакви неизречени викове.
аз не плача за щяло-нещяло,
не будувам по цели нощи.
не крия кошмарите под одеалото.
още пращам писма по пощата.
аз те забравих ужасно бързо.
простих ти, че така си замина.
спокойствието ми е в кърпа вързано.
аз съм ужасна, ужасна лъжкиня.
15 юли '10
23:50
© Люляк Всички права запазени