Все вървя...
Лутам се някъде...
Днес ще съм тук - утре може би някъде другаде...
Безцелно съдбата кръстосвам си,
на места, на които до вчера бях там...
Дали е сън, или едно противоречие да отивам натам,
откъдето съм тръгнала,
но не с цел, а просто така...
© Аметист Всички права запазени