Снегът навред застила.
Затрупана сред пряспа от емоции -
душата се е свила.
Снежинките са леки, не тежат,
но колкото и да са много -
от чувствата горещи се топят!
Във бялото се скривам -
снежно-замечтана...
© Теодора Петрова Всички права запазени
Хареса ми!
Поздрав!