Отлитат всички светлини
в посоката, която се снижава.
Ръмжи в нощта звезда и
кучи студ със нея се задява.
По устните на вчерашния страх
полепват пухкави снежинки
и бавно го превръщат в смях...
Да видим кой се крие
в старите ни снимки!
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени