24.03.2005 г., 21:29 ч.

Пустиня 

  Поезия
894 0 1
С поглед жаден те търсят моите очи уморени,
поглед жаден и тръпнещ, поглед натежал от бреме.
Потича от очите ми сълза, тя след себе си води поточе
и поточето бликва, и след миг се превръща в река.
А сърцето от болка разбито, на парчета е станало то
и кръвта бавно...бавно изтича, душата стене в мрачен затвор.
Черна, страшна буря се задава, сили нямам аз да издържа,
всичко тъне вече във забрава, само твойто име в пустинята крещя!

© Росица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??