2.06.2009 г., 22:38 ч.

Пустош 

  Поезия » Друга
835 0 1

Зловеща мъгла спуска се пак,
обгръщайки студената душа във мрак.
А там, в онази безчувствена пустош,
ти остава единствено да се луташ,
да тичаш, вървиш, да падаш и ставаш,
безспирно кървиш, от себе си бягаш.
Преглъщаш мечтите разбити,
преглъщаш солени сълзи,
преглъщаш болката скрита,
преглъщаш... а сърцето без глас крещи ли, крещи...

© Анет Мирчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво,Анет!Знаех и преди че пишеш,но наистина това произведение е много добро!Почести и Радости!
Предложения
: ??:??