Първа Пролет
Пеят птички пъстокрили
грижливо са гнезда те свили.
Пеперудите волно летят
и пчеличките несписно жужат.
Всичко живо разцъфтява
и първа пролет се задава.
На всекиго радост тя дарява
и със слънчеви лъчи огрява.
Изпълнена е с много цвят
и ухае с прекрасен аромат.
Наслади се на тази красота
тя е една сбъдната мечта.
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!!!!
© Ивелина Стойова Всички права запазени