Първосигнално
Човек се ражда. Първи стон.
Първо мляко. Първа жажда.
Първи стъпки. Пръв нагон.
После, всичко се изражда!
Първа кръчма. Пръв побой.
Първа сватба. Изневяра.
Първа рожба. Век застой.
Пръв развод. И сам във бара!
Първи сняг. Линеещ лоб.
Пръв бастун. Житейска драма.
Първа смърт. И първи гроб.
Втора смърт, за жалост няма!!!
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени
Браво!