13.02.2022 г., 17:43 ч.

Първото пиянство 

  Поезия » Любовна
229 0 0

Първото пиянство е горчиво,

помниш го завинаги, защо...

защото ти изглеждаш причудливо,

странно, нелогично същество.

Не си узнал какво е да изгубиш

мисъл, разум, знание и път,

ти мислел всичко, че умееш

не знаел си на любовта вкусът.

Първата любов не е наслада,

тръгва бързо, както е дошла,

от първото пиянство всеки страда,

с болни чувства или от глава.

© Гергана Караджова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??