14.06.2016 г., 11:17 ч.

Път 3 

  Поезия » Философска
471 0 1

Във време натъжено

гасне ден смирено,

полека нощта ме приспива

и тялото ми в мир заспива.

 

Душа за утеха мечтае

и че болката ще свърши знае,

но що ме чака там - отвъд,

където краят е на моя път?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??