Гарван грачи от тополата висока!?
Пее песен с дрезгав глас...
Пее той за мъката човешка.
Грозна е но е за нас.
По пътя черен вятърът играе,
танц прашлив с торбичка,
скъсана и вехта...
Вплетена в трендафил рошав и бодлив.
Гарван грачи от тополата висока...
И напомня на света, че животът
продължава по трудният си път
на нашата земя.
© Ангел Всички права запазени