12.02.2013 г., 10:54 ч.

Пътник 

  Поезия » Пейзажна
765 0 1

Просто бяло петно в този син небосклон,

буревестник на нов дъждовен сезон.
Просто бяло петно. Просто морска вода.
Просто пътник по вятър, обикалящ света.

© Петър Генов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??