Поех пътя, към който не ми трябват грижи,
нито любов, нито чувства, нито приятели, та даже и живот.
Този път е към небесата, където всичко е толкова красиво..
Нито ще чувстваш, нито ще обичаш,
както и няма да си нараняван, нито предаван..
Просто това е нов свят и това е Раят!!!
Надявам се да няма изход...
© Кеси Всички права запазени