Формите любов са разностранни -
дали любов, дали пък зло...
Важното е да осъзнаеш осъзнато,
че всичко случващо се досега
винаги е за твое добро
и от туй растеш и се развиваш...
И радва се Духът
на всяко твое-негово вдъхновение...
И ако това не е Любов
във виСше измерение...
© Есфир Асфар Всички права запазени
Поздрави на всички!!!