15.08.2007 г., 10:39 ч.

РАЙ 

  Поезия
396 0 4
Ела, мой мили, с мен във рая,
дано бистри ручеи струят!
И ние жадно устни да поим,
а свят със алчност да е немислим!

Как искам там аз нищо да не зная,
сред пищни цветя да е моята стая!
Зора да ме милва с цвят любим,
а залезът да е дълъг, нераним!

Излизай от тази апатия
и връщай се ти към живота!
От радост, тъгата по-топла май е!
Мой мили, загърни ме - сега зора е!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??