Свири Вятъра
на върха на скалата
рапсодия в сино небе...
на Живота театъра
парче от душата
тихомълком от мене краде!
Продължа ли напред
ще достигна страната
в която Небето свободно царува.
Изпепелено през огън
и премръзнало в лед
сърцето свободно, щастливо празнува!
© Ангел Милев Всички права запазени