РАЗЧУПВАНЕ НА СТАНДАРТА
Купонът свърши, наиграх се,
не ми е повече до смях.
Слава, злато или щастие –
да трупам даже не успях?
Изтече срокът ми на годност,
а договор не виждам нов.
Дарих ви думи медоносни –
които писах със любов.
Те може пътник да нахранят,
на топло да го приютят,
да излекуват стари рани,
портал да са към таен свят –
където няма политици,
стандарт в обществения ред,
където всички се обичат
и нищичко не щат в ответ.
© Валентина Йотова Всички права запазени