Предколедни искри от висше просветление
направиха света по-простичък и чист
Кому е нужно нечие страдание
в безветрие да вдигаме платна
пътуваме и движим се така
и няма забавление да стопли нашите сърца
Виждаме грешките но няма избавление
решили сме съдба да е това
и вместо да почувстваме болка и смирение
от лодката ще скочим през глава
Вълни от глупост и презрение заливат ни
и няма глътка топлина
Да бъде твоето желание Отлитам куцайки
виж слънце над морето лекичко изгря
© Иван Радев Всички права запазени
Чудесно е.