22.10.2005
Наричай ме грешна,
наричай ме свята,
дай ми сто имена,
но за теб да съм жената,
единствената на света.
С хиляди лица ще бъда -
и бурна, и нежна, и дива,
но само за теб ще пребъда
любяща, топла, красива.
В милиони образи ще влизам:
мръсница, светица, любима,
но само теб ще обичам -
в сърцето си гравирах твойто име.
Ще съм разкрепостена и различна,
ще бъда истинска жена.
Ще бъда секси, неприлична
и дива, страстна и добра.
Жена с едно сърце, но с хиляди лица.
© Erato Eratova Всички права запазени
хубав стих, с обич за теб.