Нося се с настроението си в бяло,
нежно, като балада, се изви.
Потрепна като есенна камбана,
а след това дълбоко в мен се скри.
И реят се мислите ми като ято -
птици, прелитащи към юг.
И южна съм за вас, когато
не ме заливате със студ.
Хамелеон съм – цветовете сменям,
душата ми разгръща се като дъга.
Попитай кой цвят тя днес облича
и ще потрепне небрежно със снага.
Тъгата в синьо - слива се небесно,
безоблачно е, няма да вали,
гръмотевица някъде проблесна
и до мен не стигаш от мъгли...
© С обич от мен за вас Всички права запазени